2014. július 27., vasárnap

 
 
Mesterlövész a megtorlás fegyvere
 Snayper. Oruzhie vozmezdiya
DVDRip.Hundub (2009)

6.9
http://www.imdb.com/title/tt2582752/

Rendező:
 Aleksandr Efremov

Színészek:
Joachim Paul Assböck

A film egy szovjet mesterlövész csapat történetét dolgozza fel. Yashin hadnagy, a csapat vezetője a Sztálingrádi csatában elveszítette társát és egyben szerelmét is, akit a német Karl Kleist, a németek legjobb mesterlövésze ölte meg. A háború végén Yashin egy német kisváros parancsnokaként szolgál. Ebben a kisvárosban megtalálják a V2-es alkatrészeit egy várban, amit egy német mesterlövész csapat véd, és ezeket az alkatrészeket az NKVD embere mindenáron megakarja szerezni. . Yasin rájön, hogy régi ellensége Karl Kleist védi a várat. Újra összeáll régi csapatával és megpróbálják kiszabadítani a németek által foglyul ejtett orosz rakétatudóst.
 
Hossz:
242 perc
Kategória:
Dráma, Háborús
Minőség:
DVDRip
Szinkron:
szinkronizált
IMDB Pont:
6.8

http://youwatch.org/rqtnh1gjru1a


http://kepkezelo.com/images/51r01nltfzimkoesl89x.jpg
Szextúra (2008)
"Sex Drive"
DVDRip.Hundub

6.9
http://www.imdb.com/title/tt1135985/

Rendező:
Sean Anders

Színészek:
Josh Zuckerman (Ian)
Amanda Crew (Felicia)
Clark Duke (Lance)
James Marsden (Rex)
Seth Green (Ezekiel)
Katrina Bowden (Ms. Tasty)

A 18 éves Ian Lafferty nyakába veszi az országot oldalán két legjobb barátjával, Lance-szel és Feliciával, hogy találkozzon azzal a szexi szőkével, akivel az Interneten ismerkedett meg és végre elveszítse szüzességét. Ám az elképesztő kalandokkal és tércsapkodóan vicces helyzetekkel teli utazás során mindhárman többet tanulnak az életről és szerelemről, mint várták volna. Szexi, merész és romantikus: a SZEXTÚRA elkísér három jó barátot életük nagy útján.

Hossz:
101 perc
Kategória:
Vígjáték
Minőség:
DVDRip
Szinkron:
Magyar
IMDB Pont:
6.9

http://youwatch.org/vnkcp1coiqj4

http://kepkezelo.com/images/jpb15oe28r4grp2bgo12.jpg 
Láncra vert igazság (2008)
"Nothing But the Truth"
DVDRip.Hundub

7.3
http://www.imdb.com/title/tt1073241/

Rendező:
Rod Lurie

Színészek:
Kate Beckinsale (Rachel Armstrong)
Matt Dillon (Patton Dubois)
Angela Bassett (Bonnie Benjamin)
Alan Alda (Alan Burnside)
Vera Farmiga (Erica Van Doren)
David Schwimmer (Ray Armstrong)
Courtney B. Vance (OHara ügynök)
Noah Wyle (Avril Aaronson)
Preston Bailey (Timmy Armstrong)
Kristen Bough (Allison Van Doren)


A történet Rachel Armstrong (Kate Beckinsale ) újságírónő vég nélküli harcáról szól az igazságért. Amikor a nagy port kavart cikke megjelenik, amelyben egy CIA ügynök, Erica Van Doren (Vera Fermiga ) személyét leleplezi, a kormány is beleavatkozik az ügybe. Tudni akarják a hírek forrását. A nő azonban bármilyen áron visszatartja az információ eredetét. Még attól sem riad vissza, hogy emiatt végül börtönbe zárják. A kormány indítékai egyértelműek, ám az korántsem, hogy Rachel a saját kezében tartja a cellájának kulcsait, és mégsem akar vallani
Hossz:
108 perc
Kategória:
Dráma, Thriller
Minőség:
DVDRip
Szinkron:
Magyar
IMDB Pont:
7.4


http://youwatch.org/w0rpn1txnlfb

A beavatott (2014)
"Divergent"
7.2
http://www.imdb.com/title/tt1840309/

Rendező:
Neil Burger

Színészek:
Shailene Woodley (Beatrice `Tris` Prior)
Theo James (négyes)
Kate Winslet (Jeanine Matthews)
Miles Teller (Peter)
Ashley Judd (Natalie Prior)
Jai Courtney (Eric)
Zoë Kravitz (Christina)
Ray Stevenson (Marcus Eaton)
Tony Goldwyn (Andrew Prior)
Maggie Q (Tori)

Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. Az év egy bizonyos napján a 16 éveseknek el kell dönteniük, hova akarnak tarozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja sorsukat. Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog, ami egy fiatallal történhet: ha kitudódik, az egyet jelent a halállal. A több hetes beavatása során számos félelmével, gyengeségével kell szembesülnie a fiatal lánynak, miközben titkolnia kell valódi kilétét. Amikor rájön, hogy az Elfajzottakat végleg ki akarják iktatni, olyan tettre szánja el magát, amely mindenki számára meglepetést okoz.

 Hossz:
139 perc
Kategória:
Akció, Kaland, Sci-Fi
Minőség:
CAM
Szinkron:
Magyar
IMDB Pont:
7.6