2015. december 18., péntek

http://kepkezelo.com/images/16xbbr05fx3u8l921jwe.jpg

Micimackó és az elefánt (2005)
Pooh's Heffalump Movie
DVDRip.Hundub
 1h 8min | Animation, Family, Fantasy 

http://www.imdb.com/title/tt0407121

Kategóriák: Animáció, Családi, Fantázia
Játékidő: 68 perc
Év: 2005

Rendező:
Frank Nissen
Író:
Evan Spiliotopoulos
Brian Hohlfeld

Szereplők:
Brenda Blethyn
Peter Cullen
Ken Sansom
Kath Soucie
Nikita Hopkins
John Fiedler
Jim Cummings

A Százholdas Pagony békéjét súlyos lábak dobbanása zavarja meg. Valami félelmetes közeledik! Ami pedig félelmetes, az talán a Zelefánt - hiszen ebben az évszakban igen sokan járkálnak errefelé. A Zelefántot ugyan még senki sem látta, de már mindenki róla beszél. Régi barátaink, Micimackó (baráti körben Medveczky Medve néven is közismert), Malacka, Nyuszi, Tigris és a többiek a szörnyû eseményre készülnek: amikor szembe kell majd nézniük azzal, amirõl mindenki tud valami fontosat, csak azt nem tudja senki, hogy mi lehet az. A Százholdas Pagony lakói elindulnak, hogy elfogják a rettegett lényt. Zsebibaba, a kis kenguru is csatlakozni akar hozzájuk, ám a többiek szerint túl fiatal még az efféle kalandhoz.Õ azonban mégis útra kel egyedül, és nagyobb eredménnyel jár, mint a többiek: találkozik a Ormi nevû játékos, fiatal elefánttal. Zsebibaba hamar rájön, hogy az elefántok egészen mások, mint amit meséltek róluk, és hogy ez a lény éppen úgy fél Zsebibaba barátaitól, mint azok tõle. Ám a két fiatal hamar barátságot köt, és mindent megtesznek, hogy eloszlassák rokonaik és barátaik egymás iránti alaptalan félelmeit. 

http://youwatch.org/1e8hydhz07m6


http://kepkezelo.com/images/ux7mpnwi1h7tinijadav.jpg

Micimackó könyve - Szívből jövő történetek
/The Book of Pooh/
DVDRip.Hundub

30min | Family | TV Series (2001– )

http://www.port.hu/micimacko_konyve_-_szivbol_jovo_tortenetek_the_book_of_pooh/pls/w/films.film_page?i_film_id=88839

7.0
http://www.imdb.com/title/tt0274240/

rendező: 
Mitchell Kriegman Dean Gordon
forgatókönyvíró: Andy Yerkes Mitchell Kriegman
operatőr: Kevin Burke Aaron Medick
producer: Richard A. Fernandesvágó: Erica Levin  

szereplő(k):   
Micimackó/Tigris hangja Jim Cummings
Róbert Gida hangja Paul Tiesler 
Malacka hangja John Fiedler 
Nyuszi hangja Ken Sansom 
Bagoly hangja Andre Stojka


Leírás
Készüljünk fel az eddigi legeredetibb és legkülönösebb Micimackó-kalandra! Kedvenc bájos-butuska, de csupaszív játékmackónk és a Százholdas Pagony összes többi lakója ebben a történetben úgy jelenik meg, ahogyan A.A. Milne eredetileg elképzelte a kedves kompániát: csodálatosan animált három dimenziós plüssfigurák kelnek életre, hogy egy új, egész estés kalandon át szórakoztassanak kicsiket és nagyokat.
Micimackó és barátai Róbert Gida szobájában gyűlnek össze, ahol felfedezik barátjuk (és gazdájuk) féltve őrzött mesekönyvét, amelyben minden elragadó történet róluk szól! Ahogy lapozni kezdenek a könyvben, a történetek megelevenednek. Szívmelengető és izgalmas kalandok, humoros pillanatok és fülbemászó dalocskák követik egymást, és mire a könyv végére érnek, az erdő lakói ismét megállapítják, hogy a legszebb dolog a világon a barátság.

700Mb

http://youwatch.org/4f0utpydwp39
vagy
http://streamin.to/rda71m3h2xub
vagy