2016. április 7., csütörtök

http://kepkezelo.com/images/jf9nmpy3m5785s8o6c7s.jpg
Visszaesők (1998)
Caught Up
DVDRip.Hun

R | 1h 37min | Crime, Drama, Thriller |

5.4
http://www.imdb.com/title/tt0119988/

Rendező(k):
Darin Scott
Színészek:
Bokeem Woodbine(Daryl Allen)Cynda Williams(Vanessa Dietrich/Trish)Basil Wallace(Ahmad)Clifton Powell(Herbert/Frank Lewden)Tony Todd(Jake)Joseph Lindsey(Billy Grimm)LL Cool J(Roger)

Daryl fiatal éveinek nagy részét a hűvösön töltötte. Amikor feltételesen szabadlábra helyezik, megismerkedik Vanessával, egy elbűvölően csinos jósnővel, aki mellesleg hasonmása, gyermeke édesanyjának. Miután többször rájuk lőnek, a fiú számára egyre világosabbá válik, hogy nem egy életbiztosítás a gyönyörű nő közelében lenni. Valahogy ösztönösen megérzi, hogy Vanessa meséje egy féltékeny férfiről csak kacsa, de nem tud ellenállni az érzéki vonzerőnek. Amikor az együtt töltött forró éjszaka után a lány holtteste mellett ébred, már késő. Nyakig benne van egy gyémántrablási ügyben, melynek szálai egyre szövevényesebbek, és a rendőrségig vezetnek.

Játékidő:
97 perc Kategoria:
Krimi, Thriller
IMDB Pont:
5.3
Szinkron:
Magyar



 http://vidto.me/2w0az4xaew25.html
v
http://youwatch.org/56r16vu08sba


Sikátor (1968)
1h 21min | Drama |

7.9
http://www.imdb.com/title/tt0133201/

Rendező(k):
Rényi Tamás
Színészek:
Törőcsik Mari (Gabi) Koncz Gábor (Vince) Horváth Sándor (Krajczi) Dégi István (Tóth Feri) Madaras József (Jancsi) Böröndy Katalin Bálint András

Az ötvenes években játszódó film helyszíne a külváros. Gabi és Vince egy gyári mulatságon ismerkednek meg egymással. Amikor a férfi megtudja, hogy Gabi egyedül neveli kisfiát, már nem akar házasságot. Tisztázatlan és Gabi számára megalázó viszony alakul ki közöttük, míg föl nem tűnik Gabi régi udvarlója, Feri. Amikor az asszony döntésre akarja vinni a dolgot, Vince eltűnik. Az italban keres feledést és rádöbben, hogy mennyire szereti Gabit. Évek múlva az állapotos asszony hozzá menekül elrontott házasságából...

Játékidő:
81 perc Kategoria:
Dráma
IMDB Pont:
7.9
Szinkron:
Magyar


http://youwatch.org/09gv8gg2ibsb
v
http://vidto.me/09m1lp3mmbkd.html



http://kepkezelo.com/images/fj9ftc35h42zmvob2cyz.jpg
Míg végül semmid sem marad (2010)
Bis nichts mehr bleibt
DVDRip.Hun
1h 31min | Drama |

7.1
http://www.imdb.com/title/tt1608503/


Rendező(k):
Nikolaus Stein von Kamienski
Színészek:
Silke Bodenbender (Regine Gine Reiners)Felix Klare (Frank Reiners)Nina Kunzendorf (Helen Berg)Kai Wiesinger (Dr. Harald Ruppert)Suzanne von Borsody (Ursula Friedrich)Robert Atzorn (Ludwig Clasen)

Az igaz történet egy német családról szól, akiket prédaként ölel át és fon be egy magát vallásnak hirdető csoportosulás, a szcientológiai egyház. Miközben a fiatalasszony képtelen elszakadni, s egyre mélyebben és szorosabban kötődik a szervezethez, a férj, aki korábban maga is szcientológus volt, úgy dönt, hogy otthagyja a társaságot. Sikerül is a menekülés, ám eközben elveszíti a hitvesét és a kislányát. A kényes témának számító filmet titokban forgatták, mert az alkotók tartottak a szcientológusok támadásaitól. A német közszolgálati televízióban való bemutatása óta azonban csak fokozódnak a film körüli feszültségek, botrányok. A németországi szcientológusok szerint a tévéfilm ?a türelmetlenség és a diszkrimináció légkörét alakítja ki egy vallási közösség ellen". A film készítői azonban cáfolják a vádakat, s mint hírlik, nem futamodnak meg, mert az igazság, vallják, mindennél előbbre való.

Játékidő:
91 perc Kategoria:
Dráma
IMDB Pont:
6.9
Szinkron:
Magyar

http://vidto.me/8ptx562ugeib.html
v
http://youwatch.org/o2o8hrjbvrxq


Nap a hálóban (1962)
Slnko v sieti

1h 30min | Drama |

7.6
http://www.imdb.com/title/tt0176155/

Kategóriák: Dráma
Játékidő: 90 perc
Év: 1962

Rendező:
Stefan Uher

Író:
Alfonz Bednár

Szereplők:
» Marián Bielik
» Jana Beláková
» Olga Salagová
» Pavel Chrobak
» Adam Janco
» Vladimír Malina
» Eliska Nosálová
» Lubo Roman
» Andrej Vandlík

Lírai történet két fiatal félénk szerelméről. Kételyeiket, tapasztalatlanságukat, félelmeiket cinizmussal, értékek tagadásával takargatják. De szavaik mögött mély érzelmek csillannak fel, ám sehogy sem akarják feltárni őket. A sikeres, több hazai díjat nyert filmet a filmtörténet a csehszlovák új hullám első markáns alkotásának tartja. 

http://youwatch.org/a0i9bmqqcjhs
v
http://streamin.to/4p4vfgiju1qt